بلاگ

مقاوم سازی خطوط راه آهن با استفاده از ژئوسل
87 / 100

مقاوم سازی خطوط راه آهن با استفاده از ژئوسل

 

به طور معمول، در احداث خطوط راه آهن بهره گیری از شیوه های معمول، هزینه و مدت زمان ساخت بسیار بالا است، بنابراین این راه حل های مقرون به صرفه نمی باشند. اما ژئوسل با ارائه یک شبکه سبک، پایدار و با ویژگی تسلیح کنندگی خود به افزایش مقاومت و تثبت خاک کمک می نماید. از دیگر مزایای ژئوسل می توان به افزایش سرعت ساخت و کاهش نیازهای تعمیر و نگهداری اشاره نمود.

استفاده از تکنولوژی ژئوسل در احداث خطوط راه آهن به عنوان یک راه حل نوین در سراسر جهان ثابت شده است و هم اکنون  شرکت آرین خاک ایرانیان آماده ارائه هرگونه خدمات در این زمینه می باشد.

blank
مقاوم سازی با استفاده از ژئوسل روشی کم هزینه و کارآمد محسوب می شود.

نحوه توزیع بار در شبکه ژئوسل:

با پر شدن هر سلول از مصالحی نظیر خاک، شن، بتن، سنگ رودخانه ای و پوکه معدنی،  استحکام و صلبیت  شبکه جهت مقاومت در برابر فرسایش و ریزش فراهم می نماید. در واقع این شبکه با تغییر برآیند نیروی عمودی به نیروی سطحی افقی، نیروهای نقطه ای را خنثی نموده در نتیجه مانع از نشست سطح و ایجاد ترک می شود.

تثبیت و تحکیم خاک:

یکی از سخت ترین چالش های موجود در پروژه های راه آهن  تثبیت و تحکیم خاک نرم می باشد. جهت رفع چالش مورد نظر ژئوسل راه حل بسیار مناسبی است که به طور قابل ملاحظه ای باعث کاهش مشکلات معمول در طول پروژه خواهد شد.

حفاظت سطح شیبدار:

فرسایش خاک در سطوح شیب دار یکی از نگرانی های عمده ای در پروژه های احداث راه آهن می باشد. ژئوسل به طور موثر با محدود کردن خاک در قالب های سه بعدی آن به جلوگیری از فرسایش خاک در امتداد سطوح شیبدار کمک می نماید. علاوه بر این خاک های محلی در دسترس با قابلیت کشت می تواند به منظور تهیه فضای سبز با اجتناب از بکارگیری شیوه های هزینه بر برای حفاظت سطح شیبدار به کار رود همچنین نصب و راه اندازی در مقایسه با شیوه های معمول بسیار ساده و پنج برابر سریعتر می باشد.

یک دیدگاه بگذاریددیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما